Bands 2018

Per Fjord – Med trio

Per Fjord er et velkendt navn på den danske folk-scene. Han har udgivet 8 til 10 musikalbums. Han har skrevet en masse sange til andre kunstnere bl.a. Erik Grip. Per Fjord er udover musikken også særdeles aktiv billedkunstner og forfatter med mange bogudgivelser og udstillinger på samvittigheden.

Trioen består af Jens Christiansen på guitar, mandolin og dobro. John Strange på contrabas og Nils Christensen på trommer. Og så klarer Per Fjord selv guitar og vokal.

Musikken er en blanding af mange stilarter og svært af indkredse. Men blues, country, pop og visesang indgår i blandingen.

Per Fjord er kendt for sit vedkommende, sødmefulde og underfundige tekstunivers. Stille ballader, saftig blues, lyriske viser og melodiøs fællessang- værs’go.

Per Fjord – Med Trio

 

Pia Kloster Band

Pia Kloster er en spændende og meget alsidig jazz-sangerinde, der ikke går af vejen for at synge lidt af hvert. Og hun omgiver sig med musikere, der med nærvær, nerve og stor charme fremfører lækre og swingende udgaver af både fortidens og nutidens toner.

Bandets vidtrækkende repertoire består af en smagfuld og varieret blanding af jazzstandards, bossanovaer og swingnumre, krydret med bl.a. Stevie Wonder-, Beatles- og Elvis-numre.
Blidt, følsomt, 60’er-friskt, rock’et, frækt, forførende og frem for alt swingende!

Med sin lune stemme og perfekte timing synger Pia Kloster sig til stor succes og begejstring hos sit publikum. Og når hun samtidig bakkes op af de fineste og mest raffinerede jazzmusikere i Danmark, går man aldrig galt i byen.

Takket være repertoirets store spændvidde har Pia Kloster Band haft engagementer i både Danmark, Sverige og Tyskland. Pia Kloster Bands referenceliste er lang: Folketinget, Danmarks Radio, jazzfestivaler, jazz-klubber, bryllupper, fødselsdage, jubilæer, forsamlingshusballer, høstfester, plejehjem, aktivitetscentre, m.m.

Pia Kloster

Læs mere om Pia Kloster Band på http://www.klosterband.dk